Lirik Lagu Joko Tingkir – Esa Risty feat Cak Percil

joko tingkir ngombe dawet

jo dipikir marai mumet

ngopek jamur nggone mbah wage

pantang mundur terus nyambut gawe

ning banyuwangi tuku ketan

iki cerito anak rantauan

lombok rawit pedes tenan

golek duwet kanggo masa depan

rokok klobot ning ngisor wit mlinjo

paling abot ninggal anak bojo

tuku donat ning kalimantan

tetep semangat kanggo masa depan

godong knikir godong koro

ojo dipikir aku arep ngliyo

mangan jamur mangan koro

aku jujur kowe ra percoyo