Lirik Lagu Tetep Ning Sandingku – NDX A.K.A

Lirik Lagu Tetep Ning Sandingku – NDX A.K.A

Janji kancanono aku

Urip tekan matiku

Tetep ono neng sandingku

Tulong koe ojo lungo

Lakoni tresno iki tekan tuo

 

Tetep o ning sandingku ngancani aku

Selawase urip nganti tekan matiku

Lika likune cinta wis kita lewati

Cemburu nesunan ojo di lebokne ati

Dijarke wae wongliyo omong piye

Ra peduli ra gagas wis kebacut cinta ro koe

 

Wis ora hamane putus pedot ganti

Wis gede wayahe siji ditenani

 

Janji kancanono aku

Urip tekan matiku

tetep ono neng sandingku

tulong koe ojo lungo

lakoni tresno iki tekan tuo

 

Ora bakal sing ono sing iso genteni

Tresnamu wis tak pati neng njero ati

Gejolak asmaraku tak akan pernah paham

Hingga sampai tua tetap berdampingan

 

Aku iseh kelingan momen pas numpak bus trans

Kenangan terindahku tak akan terlupakan

Sak estu namung sampeyan tresno atiku

Kancane uripku tekane patiku

 

 

Janji kancanono aku

Urip tekan matiku

Tetep ono neng sandingku

Tulong koe ojo lungo

Lakoni tresno iki tekan tuo

 

Maturunuwun mas sampun nresnani aku

Janjiku bakal dadi pendamping uirpmu

Siji selawase ra bakal ono liyane

Tetap ning sandingmu tekan sakrampunge

 

Janji kancanono aku

Urip tekan matiku

Tetep ono neng sandingku

Tulong koe ojo lungo

Lakoni tresno iki tekan tuo

 

Janji kancanono aku

Urip tekan matiku

Tetep ono neng sandingku

Tulong koe ojo lungo

Lakoni tresno iki tekan tuo